цпто
корпус 3  
 
 
Наші перукарі-попереду кращих на Україні!

 

 

Учениця І курсу ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» Гордієнко Олена посіла І місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Перукар (Перукар-модельєр)», який проходив на базі Запорізького вищого професійного училища сфери послуг.

9 – 11 червня 2015 відбувся ІІІ етап. У ньому взяли участь учні ПТНЗ – представники 25 областей України.

 

 


 

 

 

 

Ця перемога стала можливою завдяки якісній підготовці учениці 1-го курсу Гордієнко Олени майстром в/н та викладачем  професійно-теотеричної підготовки Драгуновської Людмили Валеріївни та тренера – наставника Бєлоусової Світлани Миколаївни.

 

 

 

 

 

           Кожна робота, виконана на конкурсі, оцінювалася кваліфікованим журі згідно умов . Важливою умовою цього конкурсу було те, що майбутній перукар мав показати модель, яка б відображала його розуміння моди, демонструвала б можливості стилю у її розвитку, приваблювала б своїм естетичним втіленням, відпо­відала вимогам не тільки сьогоднішнього, а й завтрашнього дня.

Участь у конкурсі такого масштабу потребує від учня значних технічних знань, творчої фантазії та неординарності художнього смаку.

Гордієнко Олена представила модель, яка найповніше виражає її розуміння моди в розвитку,  демонструє самобутнє бачення перспектив перукарської майстерності. Олена максимально яскраво продемонструвала свій задум і при­вернула увагу присутніх до нового рішення зачіски, показала новий образ  через креативне рішення  виконання силуету і форми у статичному вигляді.

 

 

 

 

 

Зважаючи на сучасний ха­рактер конкурсу,  Олена прикрасила мо­дель технічно складними деталями. Тим самим їй вдалося  вигідно подати новий образ. Вона виконала бездоганно основне завдання конкурсу — показати своє розуміння подальших змін моди, а також створити на цій основі можливість для виконання модельної зачіски.

 

 


 

 

 

Конкурс засвідчив, що лише ті майстри, які, враховуючи вимоги сучасної моди, володіють технікою зачіски і постійно працюють над її вдосконаленням, можуть успішно виступити й вибороти перемогу.   Конкурс дав змогу відчути привабливість та чарівність  чудової професії перукаря, стати співучасником  неперевершеного світу краси  перукарського мистецтва у сучасному форматі!

 

 

 

 


 

 

 

Щиро вітаємо та  зичимо добра, щастя, нових творчих злетів та досягнень!

 

 
  сайт создан студией Мотив