цпто
корпус 3  
 
 

   У Миколаївському  обласному інституті післядипломної педагогічної освіти 5 листопада 2015 року під музичний супровід відбулося урочисте відкриття фотовиставки, на якій було представлено 58 фоторобіт. Її авторами стали  28 учасників, серед яких – випускники, які вже закінчили навчання  та  учні, які зараз навчаються у Державному навчальному закладі «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» за спеціальностю «Фотограф (Фотороботи)». У «галереї мистецтв» інституту, де було розгорнуто виставку, зібралося багато людей, небайдужих до фотомистецтва. Серед них – методист образотворчого мистецтва лабораторії методики художньо-естетичної освіти МОІППО Крик Дмитро Олексійович, секретар Миколаївського обласного відділення Спілки фотохудожників України Слива Андрій  Володимирович.
Учасників фотоекспозиції привітала головний спеціаліст відділу координації діяльності вищої та професійно-технічної освіти по роботі з молоддю департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації Баранова Н.Б.    
Фотожанри виставки - це пейзажі, портрети,  натюрморти, панорамні фотороботи.   Мета заходу -  продемонструвати  рівень  майстерності  молодих авторів фотографії, які нещодавно почали опановувати мистецтво фотографії. Якщо говорити глобальніше – це   оволодіти мистецтвом фотографії, стати майстром цієї справи, щоб гідно, на професійному рівні втілювати свої творчі задуми. Секретами професії  з учнями діляться чудові майстри своєї справи: викладач, член Миколаївського обласного відділення Спілки фотохудожників України Величко Ігор Васильович, викладач Асланов Авазхан Шукрієвич, перспективні молоді майстри – Рибка Ганна Юріївна, Дубинка Жанна В'ячеславівна.   
    Поєднуючи досвід майстрів виробничого навчання та викладачів, що вивчався та узагальнювався впродовж всіх років існування закладу, прагнення до нового, училище сформувало свій неповторний стиль роботи – стиль прогресу, якості, що і приносить такі вагомі високі результати!
    Ми впевненні, що пройде зовсім не багато часу і ми почуємо прізвища наших випускників серед лауреатів престижних конкурсів як відомих фотографів. І все це – в  нагороду за диво, створене в професії!

 


 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
  сайт создан студией Мотив