цпто
корпус 3  
 
 

20 травня 2016 року  на спортивному майданчику навчального закладу відбулося  свято, присвячене Олімпійському дню та закриттю  Спартакіади училища за 2015-2016 навчальний рік.


 

Захід розпочався з параду груп учасників. Словами привітання до присутніх звернулась директор училища Белоусова Тамара Павлівна.

Учні приймали участь у змаганнях з танцювальної аеробіки, яка входить у залік Спартакіади училища.  Переможцями та призерами з танцювальної аеробіки стали команди наступних груп:

І місце- група 119-120, майстри в/н Петрак О.С., Гумовська І.С.

ІІ місце-  група 115 – 116, майстри в/н Дубінка Ж.В., Рибка Г.Ю.

ІІІ місце- група 111-112,  майстри  в/н Яремчук А.І., Гордієнко К.С.

Активним, цікавим та захоплюючим випробуванням для учасників Спартакіади стали спортивні естафети. Крім того, команди довели свою інтелектуальну та творчу спроможність, приймаючи участь у конкурсі на кращу стінгазету, за що одержали  дипломи з конкретних номінацій.

 Свої нагороди – грамоти - знайшли майбутні фотографи та перукарі за створення стилізованого спортивного образу та  проведення фотосесій Олімпійських чемпіонів та призерів з легкої атлетики.

 
 

 Музичним дарунком  для всіх присутніх стали пісні у виконанні  учениці  групи 109-110 Камнєвої Світлани.

            У загальному заліку Спартакіади училища за 2015-2016 навчальний рік  з 7 видів спорту чемпіонами та призерами стали групи:

 І місце група - 107-108, майстер в/н Лященко В.В.

ІІ місце  група -  111-112, майстри в/н Яремчук А.І., Гордієнко К.С

ІІІ місце група - 113-114, майстри в/н Ніпошенко Л.І., Яремчук О.І.

 
 

Дякуємо за участь!  Так тримати! Всім бажаємо міцного здоров’я!

 
  сайт создан студией Мотив