цпто
корпус 3  
 
 
Школа заступників директорів 07 червня 2012 року

07 червня 2012 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області на базі Надбузького професійного аграрного ліцею проведена «Школа молодого фахівця» (навчальний семінар для новопризначених заступників директорів з навчально-методичної роботи (методистів), навчально-виробничої роботи ПТНЗ області), на якому були присутні представники Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області, представники сектору професійно-технічної освіти управління освіти і науки облдержадміністрації, адміністрація Надбузького професійного аграрного ліцею, новопризначені заступники директорів з навчально-методичної роботи (методисти) та з навчально-виробничої роботи ПТНЗ області.

У ході засідання опрацьовано такі питання:
1. Єдині вимоги до ведення ділової документації у професійно-технічному навчальному закладі. Номенклатура справ.
2. Управлінська діяльність заступника директора ПТНЗ. Сучасні вимоги до змісту та оформлення плану роботи навчального закладу на рік.
3. Контрольно-аналітична діяльність адміністрації ПТНЗ. Методика складання графіка внутрішньоліцейного контролю.
4. Наказ як управлінське рішення.

Також Лагутіна Валентина Володимирівна, методист НМЦ ПТО, окреслила сучасні підходи до складання розкладу занять та надала адресну консультаційну допомогу з розробки робочих навчальних планів, за якими здійснюється підготовка в навчальних закладах.

У рамках засідання проведено практичну роботу з відпрацювання механізму роботи з документацією, опрацьовано нормативні документи, методичні рекомендації МОНмолодьспорту та НМЦ ПТО.

Учасники засідання отримали домашнє завдання - розробити план роботи навчального закладу на рік.

 
  сайт создан студией Мотив