цпто
корпус 3  
 
 
Перемога у І-му етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine»

26 листопада 2019 року на базі Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» відбулося урочисте відкриття  І-го етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine».

Міжнародний рух WorldSkills International – найбільше у світі змагання з професійної майстерності серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, молодих робітників у віці від 18 до 22 років.

Мета конкурсу - популяризація робітничих професій, професійної орієнтації молоді, виявлення, розвитку, підтримки та стимулювання творчого самовдосконалення здібної молоді з числа здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти.

Учасників конкурсу привітав заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Трайтлі,  який зокрема зазначив, що  «наш край славиться фаховими людьми, які з душею і дуже якісно роблять свою роботу».

З відкриттям конкурсу присутніх привітали також директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Удовиченко О.О. та  директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Шаповалова Н.В.

У ході урочистостей із запальними танцями та українськими піснями виступили вихованці обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради, а учасники театру моди «Елегант» Державного навчального закладу «Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну» продемонстрували креативні дизайнерські роботи з моди та зачіски. 

По закінченню урочистостей відбувся конкурс з компетентності «перукарське мистецтво».

  

Перемогу у виконанні чоловічої сучасної стрижки та укладки  здобули :

І місце - Коритко Наталія, здобувачка освіти Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну», майстер виробничого навчання Балашова Наталія Володимирівна;

  

ІІ місце – Авраменко Дар’я, здобувачка освіти Державного навчального закладу «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну», майстер виробничого навчання Балашова Наталія Володимирівна;

  

ІІ місце – Зуєнко Володимир, здобувач освіти Державного навчального закладу «Миколаївський професійний ліцей сфери послуг».

Переможець І-го етапу конкурсу Коритко Наталія візьме участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» в місті Києві..

Вітаємо майстра виробничого навчання Балашову Наталію Володимирівну з високим рівнем професійної підготовки та фахової майстерності, які надали змогу одержати майбутнім перукарям впевнену  перемогу !!!

Побажаємо  переможцям конкурсу професійного натхнення, подальших творчих успіхів, перемоги! Нехай це буде перша сходинка на шляху до кращих міжнародних досягнень в індустрії перукарського мистецтва.
 
  сайт создан студией Мотив