цпто
корпус 3  
 
 
Зустріч з М. Поплавським

В індустрії краси, дизайну та моди кожен має право сказати своє слово. Київський Національний Університет культури і мистецтв особливо представляти не треба. Авторитет і слава будь-якого навчального закладу – його викладацький склад. Але будь-який колектив потребує зусилля людини, яка виконує роль «головної скрипки».

20 квітня 2013 року у Миколаївській філії Київського Національного Університету культури та мистецтв відбувся День відкритих дверей. Запроваджений традиційно, він переслідує мету: дати змогу абітурієнтам отримати детальну інформацію про заклад, ознайомити з напрямами, за якими здійснюється підготовка фахівців, визначитися в питаннях стосовно майбутніх професій. Цього року всі, хто завітав до КНУКіМу, були приємно вражені, адже в цей день відбулася зустріч з ректором Університету професором Михайлом Поплавським.

 

 Примітно те, що по при насиченого графіку М.М. Поплавський зумів знайти «віконце для спілкування», з учнівсько-викладацькою групою нашого навчального закладу.

М.Поплавський є надзвичайно – креативною особою. Треба знати його, як особистість, щоб раз і назавжди переконатися у дійову силу його життєвого кредо: «В житті не має нічого, аби людина цього не досягла». Недарма серед його найголовніших принципів на шляху до успіху є такі: наполегливість, працьовитість, досконалість, креативність, обізнаність, та таке інше. Логічно виправданим здається той факт, що Київський Національний Університет культури та мистецтв вже досить довгий час є лідером серед вищих навчальних закладів України. А його ректор в цьому році відзначає 20 років своєї діяльності. Свій Університет він називає не інакше як творчий, богемний, культурно-мистецький ВИШ. Свій візит до Миколаєва пов’язує з мудрим наставництвом з свого боку щодо правильного обрання професії, до якої лежить душа і серце. Адже недарма студенти між собою називають його батьком.

 

 На зустріч з М. Поплавським прийшло більш ніж 100 учнів нашого МВПУТД, серед яких – майбутні перукарі, фотомайстри, техніки-технологи та техніки-конструктори. Зустріч відбулася за присутності директора МВПУТД Т.П. Белоусової,  майстрів означених професій. Це був взаємозацікавлений діалог невипадкових людей, а колег, обізнаних у тій справі, якою займаються багато років. Плани будувалися в унісон, в одному біоритмі творчих задумок. Після визначення інтересів, пропозицій та потреб наших учнів ректор наголосив переваги навчання в діючій при Університеті «Академії перукарського мистецтва та декоративної косметики» та запропонував об’єднати навчання двох споріднених учбових закладів наступним чином:

  •  молодші спеціалісти продовжують навчання у КНУКіМ на III курсі;
  • фотомайстри на ІІ курс факультету кіномистецтва.
     

Отож, успішне майбутнє сучасна молодь довіряє двом гідним учбовим закладам, які вже заслужили ґрунтовну репутацію в справі підготовки творчої обдарованої молоді. А результати, ми впевнені, не змусять себе довго чекати.  

 
  сайт создан студией Мотив