цпто
корпус 3  
 
 
Училищна акція "Не спалюй свого майбутнього"

21 листопада в  МВПУ технологій та дизайну  пройшла акція «Не спалюй свого майбутнього», приурочена до Міжнародного Дня відмови від тютюнопаління, яку організували представники учнівського самоврядування навчального закладу.

                               

Учасниками акції стали не тільки учні, а й педагогічні працівники училища, які мали змогу обміняти цигарки на солодощі і тим самим давали приклад іншим зробити перший крок до відмови від тютюнопаління. Окрім солодкого обміну,  учні пропонували учасникам заходу обрати для себе побажання на день. Протягом дня всі учні навчального закладу мали змогу переглянути відеоматеріали про шкідливість тютюну на організм молодої людини та ознайомитися з інформацією на стенді та в бібліотеці навчального закладу.

 

Фахівці стверджують, що, незважаючи на хорошу обізнаність про шкоду тютюнопаління для здоров'я , зовсім невелика кількість курців прагне позбутися нікотинової залежності. При цьому , 28 % навіть не замислювалися про це. Тому нинішня акція покликана допомогти і зробити перший крок назустріч здоров'ю і, можливо, стати початком життя без шкідливої ​​звички для багатьох людей.
            Як поділилися враженнями організатори акції , більшість учасників обмінювалися досить охоче, деякі з власної ініціативи віддавали по кілька цигарок або всю пачку, а майже 17 % відзначили , що постараються і в наступні дні курити менше.

Всього в ході акції вдалося зібрати 67 сигарет, які були знищені.

 

 
  сайт создан студией Мотив