цпто
корпус 3  
 
 

28 жовтня 1944 року - одна з найвидатніших сторінок в історії Української держави. Саме в цей день країна була остаточно звільнена від німецько-фашистських загарбників. Незважаючи на численні людські жертви, втрату майна і техніки на українській території, люди не втратили головного - віри в перемогу і надію на непереборну силу Добра і Правди.



Контрудари Червоної армії, проведені в Україні протягом 1944-го року, істотно вплинули на хід Другої світової війни та затвердили радянських воїнів в остаточній перемозі.


Слава і вічна пам'ять нашим співвітчизникам, які своєю мужністю та безкорисливою любов'ю до Батьківщини, усіма силами, ціною власного життя, наближали день звільнення України від фашистської окупації.

Сьогодні святий обов’язок кожного з нас – зберегти це велике надбання, ім’я

якому – мир.


 

Традиційно цього дня сотні миколаївців  разом із учнями нашого навчального закладу були присутні на заході. Учні з професії «Фотограф (фотороботи)» разом зі  своїми майстрами та педагогами  прийняли активну участь  у покладанні квітів та сфотографували важливі, урочисті моменти, які відбувалися на площі.


  

 

 
  сайт создан студией Мотив