цпто
корпус 3  
 
 

 20 травня 2015 року у ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Перукар (Перукар-модельєр)», де учні продемонстрували свої знання, вміння та навички. Метою даного конкурсу було підвищення рівня професійної майстерності, розвитку творчої активності учнів, поглиблення та удосконалення знань із загальної технології, сучасного обладнання, інструменту та технології виконання перукарських робіт.
 24 учениці І курсу професії «Перукар (Перукар-модельєр)» прийняли участь і І етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності, який проходив у два етапи:
- теоретичний, що передбачав перевірку теоретичних знань з предметів: «Перукарська справа», «Матеріалознавство», «Охорона праці», «Основи санітарії та гігієни», «Основи професійної етики та культура спілкування», «Спеціальне малювання» та складався з виконання тестових 60 завдань у програмі My Test на персональному комп’ютері;
- практичний тур: виконання завдання – «Висока вечірня зачіска на довгому волоссі».

 

  Саме практичний тур конкурсу став найцікавішим. Як результат - стильні, незвичні та красиві зачіски до Випускного балу 2015. Учні на високому рівні виконували сучасні жіночі модельні зачіски, застосовуючи знання, здобуті за час навчання. Спеціально до зачіски моделі учасники підбирали відповідне вбрання, таким чином створюючи повний образ. Зачіски виконувалися відповідно до тенденцій сучасної моди, із застосуванням новітніх прийомів, технік та інструментів. Так, наприклад, у деяких зачісках були присутні елементи плетіння різних видів декоративних кіс, які зараз користуються великою популярністю. Також не оминули і більш класичних видів укладання – валик, буклі, ракушка, завиті різноманітними способами, гармонійно втілювали задумку кожного автора.  Представлені роботи були творчо оформлені та відповідали кваліфікації «Перукар».
 Компетентне журі, в складі  викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання уважно спостерігали і оцінювали роботу конкурсантів. За спільним рішенням журі визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Перукар»:

 

І місце – Гордієнко Олена, учениця гр.109-110


 

ІІ місце – Швець Маргарита, учениця гр.113-114

 
 

ІІІ місце – Усик Наталія, учениця гр.109-110


 

 Переможці та учасники конкурсу були нагороджені грамотами та подяками.

 

 Вітаємо наших переможців і бажаємо успіхів та творчого натхнення  у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Перукар (Перукар-модельєр)».


 

 
  сайт создан студией Мотив