цпто
корпус 3  
 
 

17 листопада 2015 року у Миколаївському художньому академічному російському драматичному театрі, в день відзначення в Україні Дня студента, талановита молодь Миколаєва, яка навчається у вищих та професійно-технічних навчальних закладах, за досягнення значних успіхів в економічному, соціально-громадському, культурному розвитку міста, зміцненні іміджу міста на всеукраїнському та міжнародному рівнях, з метою підтримки та поліпшення умов інтелектуального розвитку талановитої молоді. Стипендії вручили міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров та заступник міського голови Маргарита Сапожнікова.
Вітаємо з отриманням стипендії міського голови та міської ради учнів ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну»:

Ученицю 201-202 групи Швейного відділення, професії «Кравець»


Амбросову Ірину

 

Ученицю 305-306 групи Швейного відділення, спеціальності «Швейне виробництво»

 

Звягінцеву Вікторію

Бажаємо, щоб кожна сторінка Ваших підручників була захоплюючою сценою з цікавого роману. Щоб іспити перетворилися на зустріч старих добрих друзів, яким є, що пригадати. 
Бажаємо легкого навчання і безтурботної юності. Нехай все дається легко, із задоволенням, хай радує кожен день, а не тільки день Студента!

 
Нехай у Вашому житті всі дні будуть сонячними, наповненими радістю й успіхами. Бажаємо здоров'я, вірних друзів!
 
  сайт создан студией Мотив