цпто
корпус 3  
 
 
«Моя земля – земля моїх батьків»

Вклонімося доземно ветеранам…

Померлим – пам’ять.

А живим – осанна!..

І хай мовчить граніт.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     День 28 березня назавжди закарбувалося в пам’яті кожного миколаївця як велике історичне свято.

     Саме в цей день,72 роки тому,  Миколаїв був остаточно звільнений від нацистських окупантів. Незважаючи на численні людські жертви, пограбування  на рідній землі, люди не втратили головного - віри в перемогу і надію на непереборну силу Добра і Правди.   

     Пам'ять — нескінченна книга. Її не можна переписати.  Ми живемо, доки  пам’ятаємо тих, хто подарував нам сьогодні право жити.


 

     Перемога на миколаївській землі стала вагомим кроком  до приближення та здобуття Великої Перемоги.  Золотою сторінкою в історії  Миколаєва  та Великій Вітчизняній війні був подвиг 68 десантників під командуванням старшого лейтенанта К. Ф. Ольшанського.

     Трагічне минуле війни для майбутніх поколінь - історичний фактор  та приклад об'єднання, згуртованості націй, визнання людьми вічних духовних цінностей: віри, доброти, порядності. Але головне - непідробною любові до людей, до рідної землі, до вічних цінностей.
     Наш святий обов’язок -  зберегти сьогодні та передати нащадкам  ті героїчні надбання,  заради яких віддавали життя наші визволителі, зберегти мир!


 

     Наш навчальний заклад шанує пам'ять про героїчне минуле, підтверджує солідарність та сучасний історичний вибір громадян України, високу національну позицію єднання, гідності та незалежності.

 

     Учні 1-го курсу (групи «Фотограф. Фотороботи) Миколаївського Вищого професійного  училища  технологій та дизайну прийняли участь у заходах  по вшануванню  72-річниці  вигнання нацистських окупантів з Миколаївської землі.

 
  сайт создан студией Мотив