цпто
корпус 3  
 
 
2012 рік - «Рік спорту та здорового способу життя».

В Україні 2012 рік оголошений «Роком спорту та здорового способу життя».В училищі навчальний рік розпочався з підготовки та проведення Олімпійського тижня та Дня фізичної культури та спорту.

З 03.09 по 07.09. в кожній групі проведені бесіди на тему «Спорт і фізичне виховання-утвердження здорового способу життя та зміцнення миру».

З 6 по 9 вересня був проведено конкурс Фізкульт-хвилинки на виробничому навчанні. Усі групи підготували на свято газети та плакати, проведенні конкурси,вікторини присвяченні «ХХХ Олімпійським іграм».

19 вересня пройшло свято на спортивному майданчикуприсвячене «Олімпійському тижню та Дню фізичної культури та спорту».

Свято розпочалося з привітання директора училища Белоусової Т.П.

Свято відкрили учні театру мод «Елегант», які показали красу та грацію своїх колекцій!!!

 

  

Наступними виступили чемпіони спартакіади 2011-2012 навчального року з танцювальної аеробіки на фітнес-мячах група 211-212 майстер в\н Драгуновська Л.В.

Першокурсники це свято відзначили виступами команд з танцювальної аеробіки. Найяскравіші виступи були нагородженні грамотами та призами. 

 І місце -  гр.113-114 Нюхова Л.В.,Рудякова С.В.

 

ІІ місце-103-104 Кругляк І.В., Мазуренко С.В. 

   
ІІІ місце- гр. 115-116 Челак Є.О., Рибка Г.Ю.
 

Свою спритність, швидкість, кмітливість показали команди груп у спортивних естафетах де були переможцями гр.111-112 майстер в\н Драгуновська Л.В., Морозова Н.І. Друге місце-101-102 майстер в\н Удовенко Л.В., Крекота С.В. Третє місце зайняла група 107-108. майстрів в\н Лященко В.В., Білячат А.М.

Одночасно з командами приймали участь їх вболівальники, для яких були проведенні конкурс «Зважанні та щасливі» та «Збери свою команду».

 

 

 

Свято завершилось нагородженням  переможців та призерів.

Всі присутні на святі були зарядженні позитивними емоціями!!!

 
 

 

 

 

 

 

 
  сайт создан студией Мотив