цпто
корпус 3  
 
 
Квест «В пошуках професії».

Квест «В пошуках професії».

25 квітня ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» взяв активну участь у профорієнтаційному квесті «В пошуках професії» на території парку «Ліски».

        Захід було організовано та проведено за ініціативи Миколаївського міського центру зайнятості за участі професійних (професійно-технічних) закладів освіти та загальної середньої освіти Заводського району Миколаєва.

Наш заклад представляв у квесті станцію «Стиль і дизайн». До нас завітали  чотири команди зі шкіл,  які в інформаційно-насиченій, розважальній та дотепній формі побачили презентацію «станції». Невимушено, в  інтелектуально-ігровій формі була продемонстрована ілюстрація напрямків  професій «кравець», «перукар», «фотограф».

Шкільні команди стали активними учасниками конкурсу-вікторини «Я - в курсі!», онлайн-кросворду «Легко та просто», ігроміксів «Дизайнер», «Перукар» та веселої гри «Проший команду!»

Сподіваємось, що випускники шкіл усвідомили актуальність нових знань з професій та отримали масу позитивних емоцій від участі в цікавому, та дотепному квесті «В пошуках професій».

 

 

 

 

 

  

 
  сайт создан студией Мотив