цпто
корпус 3  
 
 
«Втілення мрій»

Скіданова Лариса (гр. 401-402, Швейне відділення) у навчально-практичній конференції обласного центру по роботі зі здібною молоддю закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Створення освітнього простору закладу професійної (професійно-технічної) освіти для реалізації індивідуальної освітньої стратегії здібних учнів» представила ДНЗ «Миколаївське вище професійне училище технологій та дизайну» з проектом «Втілення мрій».
«Втілення мрій» у пошитті рюкзаків і сумок з натуральної шкіри. На конференції Лариса презентувала шкіряні вироби: рюкзак і чоловічу сумку, які виготовлені власноруч, унікальні за своєю технологією і мають відмінну якість. У виробництві використовує виключно натуральні матеріали, завдяки чому, аксесуари служать довгий час. 
Бажаємо Ларисі і творчому колективу НПЦ ДНЗ «МВПУТД», на чолі з наставником – майстром в/н Іриною Нипошенко, сили і наснаги для здійснення усіх найсвітліших задумів. Нехай Ваші життєва енергія, креативні плани та невичерпність творчої сили сприяють процвітанню Вашої діяльності, а кожна розпочата справа стане сходинкою до вершини успіху.

 

 
  сайт создан студией Мотив