цпто
корпус 3  
 
 
230 річниця міста Миколаєва.

Гучно та святково пройшла 230  річниця міста Миколаєва. Учнівський та педагогічний колективи навчального закладу взяли активну участь у ювілеї. На вулиці Соборній були розташовані дві виставково-ілюстровані експозиції ДНЗ «МВПУТД». Продовж  святкового дня  проходили цікаві майстер-класи з плетення кісок та візажу.  Миколаївці та гості міста мали змогу  ознайомитись з ексклюзивними авторськими роботами  випускників швейного відділення , побачити ексклюзивні роботи Навчально-практичного центру сучасних швейних технологій ДНЗ «МВПУТД» - шкіряні сумки, рюкзаки, косметички.

Представники професій «Кравець», «Перукар (Перукар - модельєр)», Фотограф (Фоторобити) взяли участь у святковій ході вул. Соборною.

Великою радісно-хвилюючою подією для учасників  стала перемога  в квест-екскурсії «Місто  легендарних особистостей» до святкування Дня міста – 2019».

 За активну участь у квесті ( а в ньому  брали участь 10 команд навчального закладу, які показали високі результати), ДНЗ «МВПУТД» був визнаний найкращим у номінації «Суперквестовий заклад»  і нагороджений почесним Дипломом та подарунками.

Вітаємо всіх зі святом та бажаємо подальших творчих звершень!!!

  

 
  сайт создан студией Мотив