цпто
корпус 3  
 
 
Вітаємо з ювілеєм!

 

Миколаївському вищому професійному училищу

технологій та дизайну – 50!

18 жовтня ми святкували свій 50- річний ювілей. Це наше свято творчості, майстерності та досягнень. За півстоліття невелике училище з Обласного побутового управління перетворилося в сучасний потужний заклад, в якому за 12-ма професіями та 3-ма спеціальностями навчаються більш ніж тисяча молодих творчо-обдарованих юнаків та дівчат.

За 50 років історії наш навчальний заклад професійної освіти в широкий світ професійного життя випустив понад 30 тисяч учнів. Кожна спеціальність – це модель, яка включає досвід багатьох поколінь, поєднаних з креативним змістом навчання.

На ювілеї були присутні гості: Миколаївський міський  голова Сєнкевич О.Ф., голова адміністрації Заводського району м. Миколаєва – Дмитрук В.М., депутат міськради - Петров А.Г., директор Департаменту освіти і науки Удовиченко О.О., заступники директора департаменту освіти і науки Комісарова Л.О.,  Сокульська Н.В., колеги з вищих та професійно( професійно-технічних) навчальних закладів міста, соціальні партнери, громадські діячі та ювіляри.

Вітаємо зі святом своїх колег, які душею та серцем – разом зі своїми учнями. Низько вклоняємося Вам! Здоров’я, успіхів, злагоди та благополуччя Вам та Вашим родинам!

 

 
 
  сайт создан студией Мотив