цпто
корпус 3  
 
 
Перемога у конкурсі «Гренадёры вперёд» 29.10.2012

   

 

У 2011-2012 році навчальний заклад за ініціативи Соколовської Лідії Петрівни, викладача - історика, пошуковця,  вперше приймав участь  у щорічному міжнародному літературно-художньому конкурсі дитячої та юнацької творчості «Гренадёры вперёд» Російської федерації, який організовує  Духовно-просвітницький центр імені великого флотоводця, адмірала Ф.Ф. Ушакова, святого праведного воїна. Очолює центр заступник голови Всесвітнього Російського Народного Собору, Голова правління Ради письменників Росії, доктор історичних, наук, професор МДУ Ганічев Валерій Миколайович.

 

 

В місті Миколаєві існує відділення цього центру, який очолює Бушуєва Галина Василівна.

Ушаківські зібрання, які вже стали традиційними, розпочинають свою роботу в День Перемоги у м. Волгограді. В ньому приймають участь не лише росіяни, а й учні і студенти міста Миколаїва, Херсона, Одеси, та ряду українських міст.

Закінчуються ушаковські зібрання підведенням підсумків щорічно для України в місті Миколаєві, в російському академічному театрі ім. Чкалова. На конкурс  представляють творчі роботи учні та студенти.

В 2012 році Миколаївське Вище gрофесійне училище технологій та дизайну представило на конкурс 8 робіт:

· Журнал: «Федор Ушаков-воин и святой».

· Плакат: «Федор Ушаков. Непобедимый адмирал Флота Российского»,

· Плакат: «1025 – летие крещения Руси».

· Ікони: «Умиление» (вишивка)

· «Святая Варвара» (картина з пластиліну)

· Картина «Монастирь» (вишивка)

Також методична розробка журналу  «Федор Федорович Ушаков – великий адмірал флота Российского(1745-1817г.г.)»

6 робіт відзначено та нагороджено дипломами. Окремо визначено журнал «Федор Федорович Ушаков. Воин и Святой», в якому висвітлено матеріал «Ушаков и Николаев»

Соколовська Лідія Петрівна являється керівником проекту по систематизації матеріалів про адмірала Федора Ушакова у навчальному закладі. 



 

 
  сайт создан студией Мотив