цпто
корпус 3  
 
 
Звичні речи под не звичним кутом

Емоційні портрети, пристрасна любов, дивовижна макрозйомка, захоплюючі індустріальні пейзажі і чарівні види Миколаєва та Венеції - ці та багато інших образів були представлені на виставці фоторобіт, яка відкрилася у виставковому залі міського палацу культури і мистецтв в неділю, 2 лютого.

Свої роботи представили десять миколаївських фотографів. Не так давно вони вивчали фотосправа на курсах у Вищому професійному училищі технологій дизайну, а закінчивши їх, вирішили організувати спільну фотовиставку. Кожен з учасників не просто відібрав для показу свої кращі роботи, але і дав їх у певному жанрі і продумав концепцію, про яку і розповів під час відкриття виставки.

Кожного з авторів публіці представляла їх наставник - викладач училища Любов Кулик. Вона зазначила, що кожен фотограф має не тільки своє бачення, але і прагнення його донести.

Вітаючи фотографів з закінченням курсів і відкриттям виставки (для більшості її учасників вона все-таки стала дебютною), заступник директора ВПУТД з навчально-виховної роботи Лілія Рибачек зазначила, що її вразило те, наскільки оригінально, незвично і під яким захоплюючим ракурсом автори показали на своїх роботах те, що оточує нас всюди і на що в повсякденному нашому житті ми навіть не звертаємо увагу.

 

 
  сайт создан студией Мотив