цпто
корпус 3  
 
 
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення,

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Розподіл електричної енергії» за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015 65310000-9: «Розподіл електричної енергії» на 2021 рік

Ідентифікатор закупівлі UA-2020-12-24-005877-c

Найменування послуги: «Розподіл електричної енергії»

 

Місце надання послуги:

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Потьомкінська, 37;

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Біла, 58;

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Крилова, 7А;

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. 5-та Слобідська, 91;

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Маршала Василевського, 42Б;

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Будівельників, 18;

 

Строк надання послуги : З 01.01.2021 р. до 31.12.2021 р. цілодобово

 

Очікувана вартість: Постановою НКРЕКП від 09.12.2020 № 2373 встановлено тариф на послугу з розподілу електричної енергії АТ «Миколаївобленерго» для споживачів 2 класу напруги у розмірі 1,18482 грн/кВт*год (з урахування податку на додану вартість).  Потреба електричної енергії на 2021 рік становить 70500 кВт*год. Таким чином орієнтована сума закупівлі з розподілу електричної енергії становить 83529,81 грн (з урахуванням ПДВ).

 

Процедура закупівлі: переговорна процедура (скорочена).

 

Обґрунтування: переговорна процедура (скорочена) закупівлі застосовується замовником як виняток у разі наявності умов, визначених у частині другій статті 40 Закону, зокрема у разі відсутності конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи. Відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії» розподіл електричної енергії – це діяльність із транспортування електричної енергії від електроустановок виробників електричної енергії або електроустановок оператора системи передачі мережами оператора системи розподілу, крім постачання електричної енергії. Послуги з розподілу електричної енергії надають оператори систем розподілу (суб’єкти природних монополій) за тарифами, які встановлюють НКРЕКП. Відповідно до постанови від 2 листопада 2018 року N 1334 Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг АТ "МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО" видана ліцензія на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії у межах місць провадження господарської діяльності, а саме на території Миколаївської області в межах розташування системи розподілу електричної енергії, що перебуває у власності АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО", та електричних мереж інших власників, які приєднані до мереж ліцензіата (з якими укладені відповідні договори згідно з законодавством). Згідно даних з Реєстру суб'єктів природних монополій у сфері енергетики (на сайті НКРЕКП) АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО", є суб'єктом природних монополій на території Миколаївської області у сфері розподілу електричної енергії. Тому, з метою своєчасного укладання договору виникає необхідність у проведенні переговорної процедури закупівлі ДК 021:2015 код (65310000-9 – Розподіл електричної енергії).

 

 
  сайт создан студией Мотив