цпто
корпус 3  
 
 
Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Розподіл електричної енергії» за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015 65310000-9: «Розподіл електричної енергії» на 2022 рік

Ідентифікатор закупівлі UA-2021-12-24-012770-c

Найменування послуги: «Розподіл електричної енергії»

 Місце надання послуги:

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Потьомкінська, 37;

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Біла, 58;

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Крилова, 7А;

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. 5-та Слобідська, 91;

- Миколаївська обл., місто Миколаїв, вул. Будівельників, 18;

 Строк надання послуги : З 01.01.2022 р. до 31.12.2022 р. цілодобово

 

Очікувана вартість:  Потреба електричної енергії на 2022 рік становить 70500 кВт*год. Орієнтована сума закупівлі з розподілу електричної енергії становить 89 302,07 грн (з урахуванням ПДВ).

 Процедура закупівлі: переговорна процедура (скорочена).

 Обґрунтування: Переговорна процедура (скорочена) закупівлі застосовується замовником як виняток у разі наявності умов, визначених у частині другій статті 40 Закону, зокрема у разі відсутності конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи. Відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії» розподіл електричної енергії – це діяльність із транспортування електричної енергії від електроустановок виробників електричної енергії або електроустановок оператора системи передачі мережами оператора системи розподілу, крім постачання електричної енергії. Послуги з розподілу електричної енергії надають оператори систем розподілу (суб’єкти природних монополій) за тарифами, які встановлюють НКРЕКП. Відповідно до постанови від 2 листопада 2018 року N 1334 Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг АТ "МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО" видана ліцензія на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії у межах місць провадження господарської діяльності, а саме на території Миколаївської області в межах розташування системи розподілу електричної енергії, що перебуває у власності АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО", та електричних мереж інших власників, які приєднані до мереж ліцензіата (з якими укладені відповідні договори згідно з законодавством). Згідно даних з Реєстру суб'єктів природних монополій у сфері енергетики (на сайті НКРЕКП) АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО", є суб'єктом природних монополій на території Миколаївської області у сфері розподілу електричної енергії. Тому, з метою своєчасного укладання договору виникає необхідність у проведенні переговорної процедури закупівлі ДК 021:2015 код (65310000-9 – Розподіл електричної енергії).

 
  сайт создан студией Мотив