цпто
корпус 3  
 
 
Квілінговий Великдень
 

«Христос Воскрес!» Немає більш великого свята як світле Христове Воскресіння. Це наша надія, кохання, сподівання та очищення.  Наша краплинка української духовності.

Велике свято прийшло до нас у цьому, 2013 році,  5 травня. Слово «Пасха» у переводі означає «страждати». Але сам зміст Воскресіння – це насамперед кінець стражданню нашого Спасителя – Сина Божого. В цей час земля перетворюється в справжній земний рай з одвічним потягом до краси, гармонії душі, до життя…

Зрозуміло, що квітуча природа знаходить відлуння в людських душах, активує творчі задуми, надихає на життєстверджуючі яскраві кольори.

 

Головним символом чудового свята Воскресіння Христового є писанка. Вона – не тільки прикраса великоднього столу, але й дивовижний витвір народного мистецтва. Ми вирішили звернути особливу увагу молоді до цього свята. Кожна група навчального закладу проявила свої творчі здібності і взяла участь в конкурсі «Квілінговий Великдень», який відбувся в стінах Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну.

На конкурс були представлені авторські роботи в техніці квілінг у двох видах: пласкої(картини) та об’ємної(пасхальні яйця) форми.

Учасники конкурсу  продемонстрували  в своїх роботах неабияку фантазію, вміння працювати з папером, терпіння, майстерність в поєднанні зі знанням законів композиції, симетрії та цілісності пропорцій.



Чимало виробів було представлено поєднанням різних матеріалів: кольоровий папір, бісер, стрічки та пастиж. Вибір на будь-який смак та вподобання. Яскраві, неординарні, творчі та креативні.

 

Та і номінації теж спонукали до творчості, можливості навчитись чомусь новому, пофантазувати, аби робота групи не була подібною на інші.

Компетентне журі визначило переможців, а всі присутні отримали величезний енергетичний заряд та естетичне задоволення!

 
  сайт создан студией Мотив