цпто
корпус 3  
 
 
Відзначення дня пам'яті жертв голодомору

Відзначення дня пам'яті жертв голодомору


Листопад місяць наблизив нас до сумної дати 25 листопада - дня пам'яті загиблих в роки голодомору. Цього року трагічним ювілеєм вписалася цифра «80» в новітню історію нашого народу. Саме стільки років пройшло зі смертоносного 1933 року.

Це сумний день пам'яті покликаний нагадати нам про жорстокі сторінки історії, про біль українського народу, про ті жахи , які пережили наші бабусі і дідусі, відстоюючи своє право на життя.



 У Миколаївському вищому професійному училищі технологій та дизайну з нагоди відзначення Дня пам’яті жертв голодомору1932 - 1933р., були проведені класні години та години спілкування з переглядом історичного фільму «Великий злам» та документального фільму «Живі» (реж. Сергій Бурковський). Учні 115-116 групи МВПУТД за професією «Фотограф» приймали участь у мовчазній ході від церкви Касперівської ікони Божої Матері до пам'ятника жертвам Голодомору та здійснювали фотозйомку панахиди за загиблими, покладання квітів та свічок.



 У бібліотеці навчального закладу було організовано тематичну виставку літератури «Голодомор 1932-1933 років. Причини, передумови, наслідки.»

 
  сайт создан студией Мотив